Dagens prishylla

Efter att kastat det mesta i prisväg så är detta kvar. Endast de hundar jag har kvar här nu är representerade i denna prishörna och mina utmärkelser såklart. Spännande att se om Ch Exigor's Pretty Amora, Ch Exigor's Romantic Yenti och Exigor's Super Kandy kan fylla på den under åren framöver. 

Skärtorsdag

Vi har tagit oss ner till havet utanför Åhus och firar dagen med några kompisar 

0 kommentarer | Skriv en kommentar

Äntligen kan mössa........

och vantar ligga kvar hemma på morgonpromenaden. 

Idag visar tempen på  

då det blev t o m lite svettigt på promenaden 😉😀👍👍

0 kommentarer | Skriv en kommentar

Bajspåsar

går åt i mängder. Vi har nog förbrukat fler sådana än under hela vårt liv med hundar sedan vi flyttade hit till Bor. Vi har ju bott i skogen 42 år och innan dess bodde vi några år i lägenhet men minns inte att man nyttjade påsar på den tiden men å andra sidan bodde vi vid skogen även då.

Vet på utställningar att när man står i prisutdelningen så blir folk så glada att de kan välja dessa påsar som CK/HP priser och nu kommer jag sälla mig till den skaran.

Nya hagar och nytt tält

Blev så trött på canvas hagen som inte kunde stå stilla i vinden hade behövt stormlinor och det hade ju ingen lust att pyssla med så nya hagar blev det.
Igår kom dom, stort nog blir det för både oss och vovvarna när vi är ute med Bobina även förhoppningsvis på utställningar inom snar framtid.

Och tältet jag drömt om hittade jag igår så nu är det beställt och ska komma i slutet av maj.

Nu är det bara hundutställningar som jag hoppas kommer igång även här i Sverige. Har ju fått inbjudan från Polen och jag ser Danmark startar upp.

Håll i och håll ut så kommer vi dit.

0 kommentarer | Skriv en kommentar

Äldre inlägg